Vybíjená 4. – 5. ročník

Dne 12. 4. jsme se zúčastnili okresního kola ve vybíjené smíšených družstev. V konkurenci 16 družstev jsme obsadili skvělé 2. místo, kdy jsme svůj jediný zápas prohráli právě až ve finále. Bylo to však velmi těsné. Naše družstvo složené z žáků pátého ročníku podalo v celém turnaji výborný výkon a zaslouží si velké uznání a gratulace. A jak to všechno viděli sami páťáci?

Utkání ve vybíjené

Na vybíjenou jsme jeli do Mníšku pod Brdy. Jelo nás 12 plus pan učitel Peroutka. Všechny zápasy jsme vyhráli o několik bodů, tedy až na finále.

První místo nám uteklo o jeden jediný bod!

Do školy jsme se vraceli s pohárem za 2. místo a s pocitem dobře odvedené práce.

Jakub Jukl, V. B

Vyšli jsme ze školy v 8:25 h, v 8:38 h nám jel autobus do Mníšku pod Brdy. Cesta trvala asi hodinu a půl. Museli jsme tedy přestupovat na metro a pak zase na autobus. Když jsme dojeli, tak jsme šli z autobusové zastávky na místo konání turnaje.

Turnaj se konal venku. Hned první zápas jsme hráli proti Černošicím, které nás minulý rok porazily v bitvě o bronz. První půli jsme prohrávali, ale ve druhé půli jsme to otočili a vyhráli. Ve druhém a třetím zápase ve skupině proti týmům Zvole a Nučice jsme vysoko vyhráli. Ve skupině jsme tedy skončili první.

Ve čtvrtfinále jsme narazili na Dolní Břežany. Nad nimi jsme vyhráli o chlup 11:10 v prodloužení. V semifinále jsme vyhráli také a postoupili do finále.

Je tu finále, ve kterém hrajeme proti Rudné, loňským vítězům. V těžkém boji jsme nakonec padli o jeden jediný bod. Brali jsme stříbro. Tak jsme jeli domů spokojeni.

David Smejkal, V. B

Fotografie z turnaje si můžete prohlédnut ve fotogalerii.

Bc. Michal Peroutka

VYBÍJENÁ - DIPLOM - 2. místo