VII. B – Malá Skála

Milí rodiče,

rádi bychom se s vámi podělili o naše zážitky z dvoudenní dobrodružné akce.

První den jsme se vlakem přesunuli do Malé Skály a ubytovali se v kempu Ostrov. Kluci si postavili stany (někteří možná poprvé, ale zvládli to jako profíci!), zatímco dívky měly pohodlí ve velké chatce. Po obědě jsme se vrhli na sjíždění řeky Jizery na kanoích Samba a raftech. I když v některých úsecích nebylo moc vody a museli jsme lodě poponést, nezkazilo nám to náladu – naopak, bylo to dobrodružství a super zábava. Kolem 18. hodiny jsme vyměnili pádla za koloběžky a vrátili se zpět do kempu.

Po výborné večeři kluci rozdělali oheň a všichni jsme si užili večer plný smíchu a pohody. Večerka byla sice ve 23 hod, ale někteří si ještě dlouho povídali ve stanech a chatkách.

Druhý den jsme vyrazili na pěší túru na zříceninu hradu Frýdštejn. Cesta vedla krásnou přírodou Českého ráje, a i když byla místy náročná, borůvky rostoucí podél cesty nám dodaly energii. Odměnou nám byl nádherný výhled ze zříceniny a spousta společných fotek.

Kolem 14:30 h jsme se vlakem vrátili do Prahy a ve Velkých Přílepech jsme byli kolem 18. h. Všichni byli příjemně unavení, zpocení, ale plní nových zážitků a dojmů.

Vaše děti byly úžasné, plné elánu a každý (snad) z nich si výlet opravdu užil. Děkujeme za to, že jste nám je svěřili na tyto dva dny.

S pozdravem a přáním hezkého dne,

Ivana Lédlová,  Martina Janderová, Jana Sobková